Post by barminuride on Feb 16, 2022 19:08:40 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Battle Cats ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Battle Cats IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod więcej zasobów ▞▞▞
▞▞▞ The Battle Cats 2022 version ▞▞▞
Od dawna nie mogę oglądać już reklam.
Tylko kolejna gra, która uniemożliwia rozgrywanie wydarzeń i wyższych poziomów bez wydawania prawdziwych pieniędzy. Szkoda. Chciwość niszczy kolejną dobrą grę.
Mam problemy z ładowaniem, zawsze wyrzuca mnie z gry, gdy próbuję wczytać grę, ta gra jest nadal całkiem dobra, trochę grindowata, a niektóre koty są po prostu trudne do zdobycia. Mam nadzieję, że naprawisz błędy!
Niesamowita, ale czasami grindowa gra. Łatwy do nauczenia, ukończenie zajmuje kilka miesięcy (u mnie pięć), nie ma wyskakujących reklam i oglądanie ich nie opłaca się. 😊 (Mój angielski jest zły, wiem.)
Bardzo fajna gra, grałem w nią od czasu drugiej rocznicy. Za każdym razem, gdy podnoszę grę, wpadam w uzależnienie, jakbym właśnie w nią grała po raz pierwszy. Mogę powiedzieć, że PONOS włożył dużo pracy w grę i że praca sprawiała mu przyjemność. Jedynym powodem, dla którego nie mogę przyznać temu 5 gwiazdek, jest system przesyłania danych. Często psuję telefon i nie widzę ekranu, więc nie mogę przenieść danych. To spowodowało, że musiałem zacząć od nowa. Straciłem swoją pozycję 2000 użytkowników, setki godzin i wszystkie moje koty ograniczone czasowo.
Treści seksualne nie polecam
Aby grać, aby grać, trzeba a ja wydałam pieniądze na te grę
To z powodu tapjoy, robiłem ich oferty i zniknęli, zmarnowałem co najmniej 40-45 dolarów mojego czasu. Dobra gra jednak, zacznę korzystać z mediów społecznościowych i dawać miłość, jeśli to zostanie rozwiązane. Nie ma możliwości skontaktowania się z tapjoy w tej sprawie poza Twitterem, ale mam nadzieję, że wkrótce to zmienię!
Nie mogę dostać żadnego super rzadkiego Ubera, mój przyjaciel ma dużo uberów, to nie jest sprawiedliwe?
Aplikacja próbuje pobrać więcej danych NATYCHMIAST po pierwszym użyciu. Jest to sposób na uzurpację reguł i zasad Google Play ORAZ na umieszczenie w telefonie składników złośliwego oprogramowania i oprogramowania szpiegującego. Uważaj na KAŻDĄ firmę, która angażuje się w tę praktykę. PS aplikacja nie pytała o moją ZGODĘ przed dalszą instalacją.
Serwery Discord oznaczone tagiem the-battle-cats | DISBOARD
OMFG HGTOO sprawia mi tyle kłopotów i zasadniczo sprawia, że gra jest bezużyteczna i nic jej nie naprawia. Przysięgam, że po prostu tam utknęła? nadal świetna gra bez tego bs, ale nie dla mnie.
Podoba mi się styl kreskówek wojen w tej grze. trochę szkoda, że możesz vs ludzie online tho. -2 gwiazdki bc im prawie ślepo ulepszam oddziały, a współczynniki dropu dla uberów są śmiesznie niskie i kosztują 10 USD za 1 próbę. 3 gwiazdki za prostotę rozgrywki i głupio zabawne, ale kreatywne oddziały z dużą różnorodnością.
The Battle Cats Vabaajamängud mskt
Battle Cats Quest - Apk AMP
Ta gra jest najlepsza, uwielbiam nagrody i koty, są taką niespodzianką, że nigdy nie wiesz, co dostaniesz, i nigdy nie osiągniesz tego samego wyniku za każdym razem, gdy jest różnorodność w tej grze i to jest jedna rzecz, którą lubię o tej grze. „Ale dlaczego w takim razie umieściłeś cztery gwiazdki, skoro było idealnie”? Cóż, powiem ci, przez długi czas myślałem o tym, jak fajnie byłoby mieć grę wieloosobową, to znaczy pomyśl o wszystkich kotach, które masz, możesz wybrać te, które chcesz i walczyć z przyjaciółmi!
The Battle Cats 9.1.0 MOD (Unlimited Money) 2021 Apk
Dzieńdobry, uzupełnić psy bojowe?
Bardzo podobała mi się ta gra, ale pewnego dnia zdecydowałem się zresetować telefon, ponieważ działał wolno i mój kod zapytania nie działał nawet przez wszystkie moje godziny grindowania kotów bitewnych, i miałem zamiar mieć wszystkie przyszłe skarby, 34 z 38 Zastanawiam się nad grą ponownie w tej grze I prawie wymaksowałem wszystkie moje podstawowe koty miały pracować nad szalonymi, ale ten pomysł zniknął
Kiedy po raz pierwszy zacząłem grać w tę grę, nie miałem pojęcia, co robię, wysyłając koty na wojnę i zmuszając je do śmierci celowo tylko po to, aby można je było zastąpić, ale kiedy pewnego dnia grałem, nie mogłem powstrzymać się od uświadomienia sobie, że ta gra to coś więcej niż tylko koty i dominacja nad światem. Emocje, które przekazuje swoją sztuką i stylem gry, są naprawdę wyjątkowe w porównaniu z innymi grami. Minęło kilka lat i straciłem dom i pracę, a wszystko, co miałem, to ta gra, to naprawdę było błogosławieństwem. Dziękuję Ci
To zabawne. Kiedyś to kochałem. Coś się stało z moim urządzeniem i nie mogłem odzyskać swoich informacji. Grasz w zhakowaną wersję? Powstrzymają cię przed graniem w to. Dosłownie nie mam ani nie chcę spędzać czasu spędzonego na tej grze. Naprawdę mi się podobało, ale widząc, ile kosztuje karma dla kotów i stawki Ubera, nie masz nawet gwarancji. Więc wszystkie moje postępy są stracone i muszę spędzić kolejny rok, być może na 1-2 Uber. Nie, zagram coś innego.
Battle Cats. Cena: free-to-play + mikrotransakcje; Wymagania: Android 4.4; W skrócie: poprowadź armię kotów ku apokalipsie.
Z jakiegoś powodu moje konto zostało zablokowane i nie wiedząc, jak poprawnie przenieść, popełniłem błąd, robiąc tylko zrzut ekranu strony głównej i nic więcej przed instalacją i ponowną instalacją, nie wiedząc, co jeszcze zrobić. Wydałem dużo pieniędzy na tę grę, więc jestem bardzo rozczarowany, że tak się stało... Jedynym powodem, dla którego opuściłem drugą gwiazdę, było to, że naprawdę podobała mi się ta gra, zanim to się stało.
Mam tę grę od 2 lat i 2 telefony i nadal nie mogę otrzymywać powiadomień, aby przestały być komunikatami o błędzie. Wiele razy wysyłałem e-maile do ponos i nadal nie mogę tego naprawić. Nie zrozum mnie źle, kocham tę grę. Ale nienawidzę tego, że nie widzę wydarzeń.
Nie chce się zainstalować
Rozczarowujące, wydałem 100 karmy dla kotów na catamin, ale nie tylko nie dostałem żadnej, ale także zabrałem moją karmę dla kotów. Na początku podobała mi się gra, ale ten błąd ją zrujnował.
Gorszy gry niedziałem przechodzisz, aby być hamuta i niemożesz rzeczy, ale że jest zamocny na początku grania, ale nawet nie ma poco grać bo behamuta nieprzejdziesz dawniej to było dużo łatwiej i teraz niedopokonania.
Kiedy próbuję zagrać w grę, przechodzę do głównego menu i wszystko, co tam jest, widzę grafikę na zewnątrz ekranu, ale środek ekranu, na którym znajdują się wszystkie przyciski, to duży czarny kwadrat Nie mogę nic zrobić .
To naprawdę prosta i nieprzyjemna gra, zaprojektowana tak, aby zirytować cię do płacenia pieniędzy, ponieważ prawie wygrywasz. Mam dość tandetnej zapłaty za wygrywanie gier. I już mnie to nie obchodzi. Za każdym razem, gdy uaktualniam, staje się to trudniejsze. Już dawno przestało być „zabawne”.
Oceń go wyżej, jeśli nie straciłeś wszystkich postępów, ponieważ zapomniałeś zapisać kod przelewu, jeśli był powiązany z Twoim kontem Google. Otrzymałby 5 gwiazdek
Uroczy! Spraw, abyś mógł dotknąć wroga i zadać mu obrażenia, a także ogłosić go w samouczku.
2 poziom rozdziału Meksyk Jest Wkurzający 😠😡
BlockPuz: Wood Block Puzzle Game & Jigsaw Puzzles Jumboq zos
Kox
OSTRZEŻENIE: JEŚLI DOSTAJESZ NAPADÓW, NIE GRAJ W TĘ GRĘ. Grałem na pierwszym poziomie, a po nim mają wiele przycisków i ikon, które migają od czerwonego do niebieskiego, co sprawiło mi poważny problem. wydaje się zabawne, ale dosłownie nie mogę w to zagrać. Sugeruję, jeśli masz skłonność do ataków lub migreny, których nie grasz.
Gra Gud
NIESAMOWITA GRA. Byłem uzależniony od solidnego miesiąca. Powód nie 5 gwiazdek? ENERGIA TRWA DŁUGO. 1 minuta na 1 energię jest bardzo nierozsądna. Biorąc pod uwagę, ile energii zajmuje większość etapów. Regeneracja energii powinna zostać zmniejszona z 1 minuty na energię do 30 sekund. Byłoby świetnie. ZASADY PONOS!!
The Battle Cats Rekreacyjne wnjm
Dlaczego ta gra nadal używa kodów zapytań? Zainwestowałem tysiące godzin w tę grę tylko po to, by zgubić się z powodu jakiegoś błędu w sklepie Play?! Ta gra jest ogromna w Japonii, powinna być w stanie wynaleźć mniej barbarzyński i wadliwy system zapisu danych po 6 latach życia. Poza tym to dobra gra. Niezbyt dostępne ze względu na żmudne i powtarzające się WYMAGANE mielenie skarbów i niedorzeczną scenografię (kaszel Metal Enemies).
Gra zaczęła się naprawdę fajnie i dziwnie uroczo, co bardzo mi się podobało. Jednak mam kilka problemów etycznych z niektórymi postaciami kotów. Jest trochę kulturowego zawłaszczenia i raczej niezręcznych, seksistowskich przedstawień. Musiałem przestać grać po wielokrotnym napotkaniu tego problemu. Nie myślałem o tym zbyt wiele, dopóki nie powstał wzór. Nie mogę obsługiwać gry, która ma problematyczną zawartość.
The Battle Cats Jocuri obișnuite ubx
Ta gra jest świetna Jest czasem dość trudna ale relaksująca Jedyna denerwująca rzecz to brak Energi przez autora brak możliwości wprowadzenia podbojów
Spoko ale nie idzie otwierać kapsułkę bo pisze , proszę zaktualizuj swoją grę''
To niesamowita gra, bardzo fajna, ale dużo psuje. W tej chwili mówi się, że czas w moim telefonie mógł zostać zmieniony i że energia nie zostanie odzyskana przez „krótką chwilę”. Minęły 2 dni, a to dlatego, że przypadkowo ustawiłem datę na 2021 podczas zmiany czasu. Czy jest sposób, aby to naprawić, czy naprawi to sam?
Tak bardzo kocham tę grę! Myślę, że zasługuje na to, by być bardziej znanym, ponieważ jest to taka zabawna i głupia gra. Tak bardzo kocham tę grę i gdybym miał komuś polecić grę, poleciłbym Battle Cats (i oczywiście Roblox), ale poza tym jest to niesamowite doświadczenie dla każdego, kto kocha koty. Ma całkiem niezłą fizykę, ale ma w sobie pewną zawartość dotyczącą wieku. Więc nie poleciłbym jej nikomu poniżej 8 roku życia, więc myślę, że jest to gra 8+. 😻😸😺😽😹🐈.
Naprawdę uważam, że ta gra nie jest fajna, nie wtedy, gdy sam w nią grasz. na YouTube jest fajnie, ale kiedy w to grasz, nie. 1 ☆ jest dla kota o seksownych nogach
TO jest super i ciężko, śmieszne koty, nie brakuje możliwości dla strata, zawsze coś do zrobienia, jedyna skarga to karma dla kota trochę za ciężka, ale poza tym świetna gra
Jest to niesamowita gra dla zabicia czasu, w której brakuje również dodatków. Ale mój problem polega na tym, że nie dostaję dużo karmy dla kotów i flag przywódczych, czyli energii. A ilość mielenia jest dla mnie ok, ale innym ludziom po prostu się to nie spodoba. I jeszcze jedna epidemia. Epidemie powstrzymują cię od gringingu i są głupio trudne na początku imperium kotów, ale im lepsze są twoje koty i układanie, jest to łatwe.